Minireningsverk för enskilda avlopp

BioKube minireningsverk

Bor du i ett hushåll med högst 5 personer? Då erbjuder BioKube två olika modeller av minireningsverk, Pluto och Venus, vilka båda är två små, diskreta anläggningar som enkelt installeras. Båda reningsverken från BioKube uppfyller alla svenska reningskrav. Alla BioKube minireningsverk kommer med 20-årig funktionsgaranti, vilket garanterar en produkt av hög kvalitet.

BioKube för hushåll
Ett minireningsverk från BioKube har ett lågt inköpspris, uppfyller alla svenska rengöringskrav och har 20 års funktionsgaranti. Med Family Match tekniken anpassar sig BioKube efter hushållets storlek vilket leder till en lägre elförbrukning. Det finns även möjlighet att köpa till extrautrustning så som fjärrövervakning.  Läs mer här.

Flera hus, byar och fjällstationer 
Det finns pengar att spara ifall flera hushåll går ihop och köper ett minireningsverk som en gemensam lösning. Kort sagt kan man säga att det blir billigare för allihopa om ni är flera stycken.

Så här fungerar ett minireningsverk från BioKube

1) Inlopp från huset i slamavskiljaren,

2) Inlopp från slamavskiljaren till reningsanläggningen. Det patenterade tidsstyrda inloppet jämnar ut belastningsfluktuationer under dygnets timmar. Därmed säkerställs en jämn och hög reningskvalitet utan risker för miljön.

3) Returspolning från reningsanläggningen till slamavskiljaren, bl.a. för avlägsnande av slam från reningsanläggningen och för borttagning av fosfor. BioKubes patenterade returspolning motverkar bildning av illaluktande svavelväte i slamavskiljaren och säkerställer en konstant hög reningskvalitet trots fluktuerande belastning till följd av semestrar o.s.v.

4) Utlopp från reningsanläggningen till naturen. Biokubes utlopp ligger på endast 40 centimeters djup, vilket betyder att man alltid kan skapa fall till recipienten.

Bilden visar BioKube Venus 1850 och en sedimenteringstank.

Minireningsverk AT (August Norge)

Detta reningsverk finns i en rad olika storlekar läs mer här. Eller kontakta oss för rådgivning.

Pluto (BioKube)

 • För normal skyddsnivå
 • Pluto är det minsta och billigaste minireningsverket
 • Enkel och snabb att installera
 • 100cm brett och 160cm högt
 • Du hittar fler tekniska detaljer här

Venus 1850

 • För hög skyddsnivå
 • Enkel och snabb att installera
 • 110cm brett och 185cm högt
 • Du hittar fler tekniska detaljer här

Venus 1850-600 (BioKube)

 • Minireningsverket kan placeras vid marknivå och får en körbeständighet på upp till 2 ton
 • Minireningsverket har en extern manöverdosa
 • 110cm brett och 216cm högt
 • Du hittar fler tekniska detaljer här

Jeanne Frederiksen installerade minireningsverket Venus 1850 från BioKube för 3 år sedan för ett enskilt avlopp. Lyssna på hur hon upplever vardagen med en BioKube och hur husägare kan undvika att oroa sig för avloppsvatten genom att skaffa ett minireningsverk från BioKube. Ingen mer oro över avloppsvatten.

Hörte Hamnförening installerade ett BioKubes Venus 2200 för 2 år sedan för deras enskilda avlopp. Hamnen behövde en avloppslösning som kunde hantera en hög belastning under sommaren och en restaurang fylld av människor, samtidigt som det skulle klara en vinter utan användning i snö och minusgrader, något som BioKubes reningsverk klarar utmärkt.

Leverantör

Här kan du läsa med om de leverantör av reningsverk som vi har valt att arbeta med.

BioKube Länk till hemsida

August Norge Länk till hemsida

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT

FÖRNAMN *
EFTERNAMN *
EMAIL*
TELEFON*

RUBRIK

ORT DÄR UPPDRAGET KOMMER ÖNSKAS UTFÖRAS

BESKRIV VAD DU BEHÖVER HJÄLP MED

HUR BLIR DU HELST KONTAKTAD*
MAILTELEFONSPELAR INGEN ROLL

OM GDPR Läs mer

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

* =Tvingande fält